Как да се намерят най-подходящия матрак

Студената пяна, латекс или innerspring? Твърди или меки? Единична или двойна матрак? Какво трябва да търсите, ако търсите матрак.

Една трета от живота си човек прекарва средно с сън. В същото време, тялото се възстановява, важни метаболитни процеси се провеждат и на процеса на спане събитията от деня. За това, обаче, трябва да тече през нощта наистина почивка. Матракът играе не незначителна роля.

Има ли идеалният матрак материал?
Не! Вие трябва да разберете за себе си. Някои общи материали включват innerspring, пяна и латекс. Матраци пружинни състоят от множество метални пружини, които са свързани помежду си. Ако това е Bonellfederkernmatratze, разположен между извори въздух. В джоба матрак с малка платнена торба обгърне пружините. И двата вида извличат влага и топлина бързо и осигуряват добра вентилация. Изпотяване през нощта много, да се възползват от този материал. Недостатъкът: конкретно, Bonellfedervariante се адаптира към формата на тялото и малки колебания през нощта скитащи търкаляне. За разлика от тях, основната вариант джоб има по-висока еластичност точка. Това означава, че не се огъват като хамак от, но са само на местата, където можете да потънат в матрака. От друга страна, тя поддържа тялото.

Дунапренени матраци са изработени от пяна. Той използва за да бъде, че толкова силно, колкото на борда и неудобно. Въпреки това, съвременните матраци се характеризират с висока еластичност точка и да се адаптират към благото на тялото. Въпреки че материалът се транспортират далеч влага, тя продължава да се нагрява обратно по-добре от версиите innerspring. възхитени Типовете verfrorene. При закупуване на т.нар плътност. Това показва плътността на пяната се използва. Колкото по-висока е тя, толкова по-високо е качеството на матрака. Експерти твърдят, че плътността трябва да бъде най-малко 40 килограма на кубичен метър.

Латекс матрак към тялото на накланящи се адаптира много добре и обещават приятни вечери. Въпреки това, тези матраци тежат много и затова се подготвят, например, когато се обръщат проблемите на спане тампон. Те принадлежат към по-висока цена диапазон.