Как да избера най-подходящия батерията за колата

В студено време, въпросът за надеждността на батерията (батерията) е ключът. През зимата, батерия състояние лекотата на стартиране на двигателя зависи. На какви са видовете автомобилни батерии и как да си купя батерия за автомобили, ще бъдат обсъдени в тази статия.

Батерията е един от най-важните елементи на колата. Батерията е предназначена за съхраняване на електрическа енергия и нейното последващо въздействие като единствен източник на енергия борда мрежа.

Първото нещо, което трябва да се разбере – видове и видове батерии.
От разнообразието от батерии, за да изберете един доста трудно за вашия автомобил

Автомобилни акумулатори са три вида: прието, частично обслужване и поддръжка.

Първият вид в момента е много рядко. корпуса на акумулаторната батерия, изработен от твърд каучук, е запечатан от външната страна, като смола. В такива батерии, то е възможно да се замени всеки елемент.

частични батерии услуги са най-често срещаните. Същността на такива батерии, поддръжка е намалена само за поддържане на необходимото ниво на електролита и контрола на неговата плътност.
частично поддръжка батерия

Частична поддържа батерията, присъстват корк

Без необходимост от поддръжка на батерията не изисква човешка намеса през целия живот. Те използват специални дизайн плаки и кондензиране система. Тези батерии са признати за най-високо качество към днешна дата, така че цените са много високи.