Той е популярен като подова настилка

Една отлична алтернатива е да се разделят залата на две части – на първо място, веднага след входа, завършени с ламиниран паркет или плочки. Тук домакините и гостите се събличат и се оставя на открито обувки. В останалата част от залата може да се полага паркет или твърда дъска. Това решение ще бъде практически едновременно с увеличаване на „ниво“ на интериора.
Ламиниран паркет (или ламинат), въпреки факта, че наскоро се появи на руския пазар на строителни материали, набира симпатиите на потребителите. И това е напълно разумен. Ламиниран паркет – това е един от най-силните Настилки: той не се страхува от последиците, падане на тежки предмети, устойчивост на топлина, не се влошава от излагане на вода и дори разтворители. Важно е също така, че на ламината – безопасен за околната среда материали. Разнообразието от цветове (всички видове дърво, гранит и мрамор с различни цветове) позволява да се побере във всеки интериор. По този начин, ламинат – добър избор на нискобюджетен етаж за райони с висок трафик и натоварване на пода.
Кухнята може да се отнася към тях. Тук пода от време на време са изложени да падне ножове, вилици, понякога това е – пада на пода и счупено стъкло и порцелан. На пода в кухнята, лети капки гореща мазнина от тигана. В кухнята, се дължи на факта, че тази работна площ, отидете по-далеч от другите стаи в апартамента. Всичко това трябва да издържи пода в кухнята. Ламинатът е по-голяма, отколкото всеки друг материал, който отговаря на тези изисквания.

Той е популярен като подова настилка за работното място и областите на карти и керамични плочки. Тя дава повече място за въображение дизайнер от ламината, по силата на почти безкрайно разнообразие от цветове и модели. Но това е по-крехка, и следователно по-малко устойчиви на механично напрежение. Ако все още се спре пред собствения си избор, изберете една плочка с грапава повърхност. Ако водата стане гладка плочка, което не е необичайно и в коридора и в кухнята, след това отивам за него е почти толкова трудно, колкото и на леда. Това трябва особено да се вземат предвид при избора на плочки в банята, където тя остава и заслужено, най-популярният подова настилка. Ако споменахме баня, трябва да се отбележи, че няма да има Overkill подово отопление (вода или електрическа).
Ако коридора е необходимо да се сравни с апартамент визитка, в хола – това е истинското лице на вашия дом. Тук можете да отведе гостите тук идват всички честванията на вашето семейство. Тук, както и във всяка друга стая ще бъде подходяща настилка. Павел от паркет или масивно дърво може да бъде истинско произведение на изкуството. Използването на художествен паркет от различни гори от пепел да направи рисунка венге паркет хол уникален. А съвременните производствени мозайка паркет технологии, които позволяват да се получи перфектен точност и като следствие красива гледка и дълголетие.
Можете да поставите в хола пода на паркета в. Планк етажа са много по-бързо, отколкото блок паркет, да, и лак върху него вече предварително, прилагана от производителя.