Как да изберем най-добрата козметика за вас

Червило може да е най-използваната грим, но това е забележително колко много хора не знаят как да изберете правилния тон на червило за цвета на кожата си. Лесно е да се види колко досадно и да претоварваме задачата може да бъде. Само си представете всички тези нюанси, които трябва да изберете от. С всички тези нюанси на червило достъпно, лесно е да се проследяват страна се дължи на степента на привлекателност повечето от нюанси са. Въпреки това, е привлекателна не означава, че цветът ще работи или слее с цвета на кожата.

Най-добрият начин на избора на правилния цвят на червило за тена на кожата ви се случва с цвят, който е само на един или два цвята по-тъмен от цвета на устните. Най-добрият начин да се каже колко близо цветовете са с цвета на устните се прилага червилото. Ето защо, да бъде готов да отнеме време при избора на правилния цвят на червило. Това, което ще трябва да направите с червилото е да се постави на малко количество и да видим как ще се измерва до естествения нюанс на вашата нацупи. Когато това е цвят или две по-тъмни от естествения цвят на устните, това е за вас.

Понякога няма да бъде в състояние да сложи червило върху тъй като тя е запечатана и те не предлагат проби. В случай, че не може да се опита червилото, най-добрият начин да разберете дали това е правилният цвят за вас е да се използват по-голям или на картина на кутията. Образът на кутията е изключително прецизна по отношение на нюанси, така че да можете да го използвате, за да сравните цвета до вашия естествен цвят на устните. За да получите най-добри резултати, използвайте слънчева светлина. Понякога, магазините не са червилото намира близо до прозорец, така че ще се наложи да използвате изкуствена светлина във вътрешността на козметичен магазин. За да търсите за точния цвят, вие трябва да погледнете в огледалото и задръжте изображението или картината на цвета в близост до устните си, за да знам дали това е цвят или две по-тъмни от естествения си устна цвят.

Ако искате да закупите червено червило, процесът на избора на подходящия нюанс на червеното е един и същ. Въпреки това, трябва да се помисли за полутонове. След като имате маслиново цвят на кожата, червен огън двигател е идеален нюанс за вас. Ако имате розова кожа, изберете черешово червено червило, тъй като това ще повиши вашата личност. Тъмно червено изглежда невероятно на хора, които имат тъмен цвят на кожата. Единственото нещо, което трябва да се пази от съвпадение червилото си рокля. И все пак, трябва да се помисли за цвета на кожата.

Изборът на правилния цвят на червило е лесно и без стрес, ако знаете как и откъде да започне. Това ръководство ви дава най-простият метод за получаване на правилния цвят на червилото, което ще отиде заедно с цялата си личност. Така че, изберете разумно и съответно!