Нашият онлайн магазин предлага резервни части за повечето от най-известните марки автомобили

Това кондензат вода не е първоначално част въведена във водата на системата. Тя влиза чрез етер по време на монтажа и се добавя на хладилния агент. Но тъй като е в състояние на изолация по време на процеса на кондензация, може да предизвика ръжда. Това трябва да се избягва на всяка цена, защото това води до преждевременно износване. В допълнение, допълнително вода вътре в системата може да замръзне и да повреди, тъй като разширяващата клапа се намира в предната част на сушилнята, а също така трябва да бъдат защитени.

Задачата на което ги прави безвредни се възлага на приемник сушилня. Тя почиства системата автоматично (благодарение на способността на кондензация на вода за събиране на частиците мръсотия) и, след това, отстранява водата от системата. Сушилнята е лесно да се намери, благодарение на формата на патрон.
Нашият онлайн магазин предлага разнообразие от резервни части (например дюзи за пръскачки за вода, лостчетата за чистачките и пръти, времеви пояси, свещ кабел, дистрибутор на запалване и т.н.) за повечето от най-известните марки автомобили.