Ето защо, рутинно тестване на състоянието на духало е задължително

уплътнения гофрирани се използват не само в автомобилната индустрия. Те са широко разпространени в машиностроенето. Той е на тюлени, които се използват в области, които се нуждаят от защита от външни влияния. А духало изградени от няколко слоя. В структурно отношение, тя е мобилен и да следва движенията на частите и областите, които защитава. Обикновено много големи духало в отделенията на влаковете или автобуси в две секции.

Вие също така ще бъде музикални инструменти, като акордеон използва. Това подчертава неговата универсалност. В автомобила, духалото се използват за защита на амортисьорите и други съоръжения под капака влагата и мръсотията. При тяхното прилагане, те се използват главно като каучук и пластмаса. Въпреки това, духалото за интериора е кожа. В състава му трябва да бъде такава, че достатъчна еластичност, за да се гарантира, но без да се понесат последствията от преждевременно износване. Въпреки това, генерирани в резултат на триенето по време на движение, за равномерно износване не могат да бъдат избегнати. Ако износването е твърде голям, построен на пукнатини духало повърхностни. За да проверите състоянието му, че не е необходимо да го премахнете от своята позиция. В повечето случаи е достатъчно да се докоснат и да се провери дали информацията, събрана от калта във вътрешната част сума не е твърде голям. Важно е също така, че на повърхността има следи от течности като вода и масло.

Във всеки случай, демонтирането на духало не е сложен процес и не много време, за да могат да се разгледат на повърхността, или дори да замени го изисква. Повреден духало вече не защитава областта на своята отговорност, която може да доведе до преждевременно износване на устройствата. В нашия онлайн магазин ще намерите всички резервни части, които трябва, в това число: разпространители, електронна система срещу блокиране на сензор, Електронна стабилизираща сензор, аксиален съвместно, за контрол на спирачния диск и т.н. на много разумна цена.