Вие сте недвусмислено 2017-2018

Вие сте недвусмислени 2017-2018 – висок ботуши, ботуши, и толкова по-голям по-добри. Носете с елегантен мини, женствени рокли или течащи прозрачни материи. Както и в историята на блясък, такива ботуши имат не Mauvais тона, и се срамувам от тях не са си струва. Стилен, практичен и топло – може би един от най-интересните тенденции тази есен! Не забравяйте да закупите.

анималистични щампи

щампи върху животни в сезон 2017-2017, не претендират за реализъм: псевдо-леопардови и змийски графики – най-много него. Особено добри са чертежите гледам на нещата спортни характер, като паркове, бомбардировачи или обикновени меки панталони. Но за женственост и елегантност не бива да се забравя: форма прилепнали рокля с леопардова печат като никога няма да бъде начина, по който тази есен.

цветя

Ярки щампи върху тъмен фон, реалистични приложения или обем брошки – флорални мотиви в този сезон се представят дори повече от просто една тенденция. Те са се появили в много колекции и готов за украса на света на модата, дори в студено време. Ако се позиционира пролетни цветя като строго романтично и дори кичозно женственост, колекция есен-зима флорални мотиви се появяват в контекста на по-дръзки, с елементи на готика и жена вамп.