Вратовръзката казва много за един мъж

Какъв тип вратовръзка носите – весело със семейство? Симбон мъжки вратовръзка или защитени в тъмносиня ивица? Или може би сте променили едното и другото? Начинът на взаимоотношенията е много променлив, така че е по-добре да имаш определено изречение, от което да избереш според твоята картина, настроението и ситуацията.

Връзката е предназначена да допълва костюма, така че ако носите костюм, често няма смисъл на всеки шест месеца да купувате нова вратовръзка по-често от веднъж. Вратовръзката е друг необходим елемент в основния гардероб на човек.
обувки

Попитайте всяка жена кой елемент в образа на човека привлича вниманието си първо. От 10 анкетирани, 9 ще отговарят на обувки! Класическите черни обувки са инвестиция, която никога няма да съжалявате.
Научете един важен прил – коланът трябва да бъде един и същ кожен колан мъжки обувки са същите като обувки. Оферта с тази печеливша комбинация и може да сте сигурни, че модните богове ще ви накарат да се усмихнете щастливо. Не ме вярвайте След това отворете всяко списание и разгледайте изображенията на бизнес магнатите и знаменитостите.