Уплътнения / Уплътнителен пръстен Достъпно високо качество

Намираме почти всички области в автоматичните уплътнения, отвътре и отвън. Въпреки елементите, които в повечето случаи са невидими на пръв поглед, пломбите са от основно значение за перфектната работа на автомобила. В тяхно отсъствие проникне различните замърсители, може да освободи някои критични области, ще има загуба на течности, включително масло, гориво и т.н. Не са тюлените може да са безопасни и двигателят е в голяма опасност ще бъде в резултата. Тъй като тези елементи се отличават според типа и функцията, е много важно да можем да ги различаваме. По принцип не се прави разграничение между контактните уплътнения.

В автомобилната индустрия пломбите са в контакт с тези, които са във връзка или са в контакт с други елементи. Сред тях различаваме статични уплътнения които докосват, но не изпълняват всяко движение в сравнение с другите компоненти (например маркучи, семеринги, уплътнители, скоби, уплътнения и др .. Тези печати като пръстени, влакна и ленти и може. За такова блокиране подут или протегна различен тип печат е динамичен печата тези елементи се движат по отношение на останалите компоненти и тук на подмножество на транслацията печатите брои те са: … духало, хидравлични уплътнения, втулки за бутални пръстени и т.н. . най-накрая, в третия тип са въртящи се елементи, сред които откриваме. втулки, семеринги и уплътнения на главата често техните функции са от основно значение, тъй като в случай на уплътненията на блок на главата на цилиндъра или с помпа Dell, вода. в други случаи, като целта е да се За повишаване на комфорта, както при гайките на страничните врати. Газ, масло, хидр Aulic Liquid, LIQUI хладилен агент и гориво са всички вещества, които изискват наличието на уплътнения. В повечето случаи провалът на единичен печат може индиректно да повреди околната среда.

Следователно, когато дефектните части се сменят внимателно, разпоредбите на обучението трябва да бъдат последвани от производителя. Частите, които не са съвместими по размер и тип, могат да причинят щети и да нарушат правилната работа на целия механизъм. В нашия онлайн магазин ще намерите всички резервни части, които трябва, в това число: лагери, амортисьори, rallino, перата на чистачките изпарители и т.н. на много разумна цена.