Аксесоари за жени: основата за ежедневна и вечерна фотография

С помощта на аксесоари можете да играете набор от любими дрехи всеки ден по нов начин. Важно е да запомните непризнатите правила по техен избор. Първо, по-старият модач, лаконичните и по-строгите аксесоари трябва да изглеждат. На второ място, не използвайте много продукти в едно изображение. И накрая, не се допуска използването на класически орнаменти с спортно облекло.

При избора на аксесоари се препоръчва да се вземат предвид такива неща в гардероба:

1. Колани. Тънък черен колан е съчетан с рокли, сарафини и панталони. Сянката на карамелния пояс ще украси дънките. Wicker моделът е подходящ за летни къси панталони и панталони.
2. Копчета и шалове. Елегантните копринени модели могат да бъдат завързани около шията, преминаващи през тънките панталони, като колан, обвит около главата. За студени дни трябва да избирате гъсти продукти в злато, синьо, червено, тюркоазено.
3. Чанти. Изберете модел, който трябва да вземете предвид тялото. Миниатюрните модни момичета трябва да обърнат внимание на лаконичните съединители и модели над рамото. Стилната красота може да гледа на по-големи и по-големи аксесоари.
4. Бижутерия. Обици, гривни, брошки, колиета съвпадат с последната дума. Важно е да се съсредоточим върху едно нещо. Например, с деколтета рокля да избере облицовка на врата и с рокля с ¾ ¾ ръкав – оригиналната гривна.

При избора на аксесоари е важно да се помни тяхната съвместимост с дрехите. Не е необходимо да се смесват студени и топли цветове, да се комбинират ярки бижута и дрехи. Ако няма увереност в избора, струва си да използвате аксесоари с класически размер.